Loopband huren

Thumbnail Image 1

Deze loopband is vanwege het brede loopvlak en de handvaten met geintegreerde bediening een ideale hulp voor uw training. De zware motor zorgt ervoor dat de loopband ook op lage snelheid soepel loopt.

Wij bezorgen de loopband persoonlijk bij u thuis en geven uitleg over de werking. Wij plaatsen loopbanden alleen op de begane grond.

De huurpijs per maand is € 59,- met een minimale huurperiode van drie maanden en een opzegtermijn van 30 dagen. De bezorgkosten zijn € 59,- en wij halen de loopband kostenloos weer op.

Indien u vragen hebt of de loopband direct wilt bestellen, kunt u gebruik maken van ons online aanvraagformulier.

U kunt de loopband net zolang huren als nodig is.


Thumbnail Image 1

Handvaten

De handvatten zijn voorzien van hartslagsensoren. U kunt tijdens het lopen op de handvaten steunen. Daarnaast kunt u de snelheid aanpassen met de in de handvatten geïntegreerde bediening.

Thumbnail Image 1

Loopvlak

De loopband heeft een groot loopvlak en een schokdempende constructie om uw revalidatie confortabeler te maken. De snelheid kan ingesteld worden vanaf 0,8 km/u tot 16 km/u.

Thumbnail Image 1

Monitor

De monitor geeft alle relevante informatie zoals de tijd, de snelheid en het aantal stappen dat U hebt gelopen aan. De monitor is eenvoudig te bedienen. Om te starten met uw revalidatie gebruikt u de start/stop knop en de snelheid bepaald u eenvoudig met de knoppen op de monitor of in de handvaten.

Thumbnail Image 1

Opklapbaar

Als u niet zoveel ruimte heeft kunt u de loopband eenvoudig opklappen als u deze niet gebruikt. De opgeklapte loopband staat op wielen zodat deze eenvoudig te verplaatsen is.