Hometrainer huren

Thumbnail Image 1

Wij hebben deze hometrainer speciaal voor u geselecteerd vanwege de stabiliteit, kwaliteit en goede instelbaarheid. De diverse programma's maken deze hometrainer de ideale hulp bij uw training.

Wij bezorgen de hometrainer persoonlijk bij u thuis en geven u uitleg over de werking. De hometrainer wordt zonder meerkosten op een verdieping geplaatst.

De huurpijs per maand is € 39,- met een minimale huurperiode van drie maanden en een opzegtermijn van 30 dagen. De bezorgkosten zijn € 35,- en wij halen de hometrainer kostenloos weer op.

Indien u vragen hebt of de hometrainer direct wilt bestellen, kunt u gebruik maken van ons online aanvraagformulier.

U kunt de hometrainer net zolang huren als nodig is.


Thumbnail Image 1

Lage instap

De stabiele hometrainer met lage instap maakt het mogelijk om gemakkelijk op en af de hometrainer te stappen.

Thumbnail Image 1

Monitor

De eenvoudig te bedienen monitor stellen wij voor u in. U kunt direct beginnen met revalideren met behulp van de start/stop knop. U start op de laagste weerstand die u met de draaiknop kunt verhogen.

Thumbnail Image 1

Trappers

De trappers zijn voorzien van instelbare bandjes zodat uw voeten tijdens de revalidatie goed op de trappers blijven staan.

Thumbnail Image 1

Zadel

Het comfortabele gelzadel is traploos instelbaar met de knop onder het zadel. Wij stellen voor u de afstand van het zadel tot het stuur in. Ook de hoogte van het zadel is goed instelbaar.