train je fit, train thuis  
    

 

 
Verkoop
 
Algemeen
Wij zijn dealer van Bremshey en Tunturi fitnessapparatuur. Goede service en communicatie zijn ons handelsmerk. Naast verhuur van fitnessapparatuur verkopen wij nieuwe en tweedehands fitnesapparatuur. Alle apparatuur wordt GRATIS BEZORGD en GEMONTEERD. Wij leveren in Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe. Andere locaties op aanvraag.
 
Tweedehands
Wij verkopen tweedehands fitnessapparatuur. Het betreft hier fitnessapparatuur die verhuurd isgeweest. Bel (06-53887166) of mail voor informatie betreffende beschikbare fitnessapparatuur en prijzen.
 
Eerst proberen
Weet u nog niet zeker of een fitnessapparaat wel wat voor u is. Huur deze dan eerst drie maanden zonder verdere verplichtingen. Als u besluit te kopen worden de drie maanden huur in mindering gebracht op de aanschafprijs.
 
Bezorging
Wij leveren de apparatuur persoonlijk bij u af. Wij zijn niet afhankelijk van transportbedrijven en kunnen indien gewenst de fitnessapparatuur ook in de avonduren of het weekend bij u afleveren.
 
Bezorgkosten
Bij verkoop bezorgen wij gratis. Voor verhuur zijn bezorgkosten verschuldigd.
 
Bestelling
U kunt uw bestelling telefonisch of per e-mail plaatsen. Na de bestelling ontvangt u een opdrachtbevestiging. Deze dient u ondertekend in de antwoordenvelop terug te sturen. Betaling kan vooraf worden overgemaakt of contant worden voldaan bij aflevering.
 
Garantie
1 jaar volledig aan huis
 
Service
  1. GRATIS BEZORGD
  2. GRATIS GEMONTEERD
  3. UITLEG OVER HET GEBRUIK
 
 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen