train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slecht
€ 29,- per maand

 

Waarom direct kopen als u eerst kunt huren zonder extra kosten?

 

REVALIDATIE
Hometrainer
met lage instap
€ 25,00 per maand

 

V E R K O O P
Gratis gebracht en gemonteerd

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

 
Aanbieding
 
Verhuur
 
Algemeen
Wij zijn dealer van Tunturi, Bremshey, Hammer, Finnlo en Lemond Fittness fitnessapparatuur. Goede service en communicatie zijn ons handelsmerk. Naast verkoop van nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur verhuren wij ook fitnessapparatuur. Ons werkgebied voor verhuur is Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe.
 
Hoe werkt het
De minimale huurperiode is drie maanden. Bij fitnessapparatuur die beschikbaar is voor verhuur staat een huurprijs per maand vermeld. Wilt u een ander type huren neem dan contact met ons op.
 
Bezorging
Wij leveren de apparatuur persoonlijk bij u af en geven u uitleg over de werking van de apparatuur.
 
Bezorgkosten
Wij bezorgen op donderdag. De bezorgkosten zijn € 29,00. Voor loopbanden geldt een toeslag van € 20,00. Loopbanden worden alleen op de begane grond geplaatst.
 
Bestelling
U kunt uw bestelling telefonisch (06 53887166), ook buiten kantooruren en in het weekend) of per email plaatsen.
 
Betaling
Betaling kan uitsluitend per maand op basis van automatische incasso. U kunt de gegevens voor automatische incasso opgeven op de overeenkomst die wij meenemen bij het bezorgen van de apparatuur.
 
Opzegging
U kunt na de eerste drie maanden stoppen wanneer u wilt. Laat het ons 30 dagen voor het einde van de door u betaalde periode aan ons weten. Wij halen de apparatuur kosteloos weer op. U kunt de huurovereenkomst opzeggen op onze website.
 
Koop
U heeft u de mogelijkheid de gehuurde apparatuur te kopen. De eerste drie maanden huur worden volledig in mindering gebracht op de aanschaftprijs. Van de daarop volgende maanden worden van elke drie maanden huur steeds twee in mindering gebracht tot maximaal 1 jaar.
 
Service
  1. GEBRACHT
  2. GRATIS GEHAALD
  3. UITLEG OVER HET GEBRUIK
 
 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen