train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slechts
€ 27,90 per maand

 
Aanbieding
 
 

De Stichting Warentest heeft in de decemberuitgave 15 hometrainers getest. De Finnlo ergometer EXUM XT heeft zich hierbij tegenover zijn concurrenten bewezen op gebied van trainplezier, gebruikersgemak, techniek en veiligheid.

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

Spinningbikes
 
Algemeen

Spinning lijkt op fietsen, toch is er een groot verschil. Een spinningbike heeft geen vrijloop waardoor u tijdens het fietsen uw benen niet stil kunt houden. De kracht van spinning is dat u moet blijven doortrappen ook als u niet meer kunt. Dit zorgt voor een intensieve training en een snelle conditieverbetering. Spinning is een uitstekende voorbereiding op wedstrijden voor mountainbikers en wielrenners.

  space

space

space

space

 
Afbeelding Omschrijving   Huur Koop

Afbeelding Finnlo SPEEDBIKE   Finnlo SPEEDBIKE (Niet meer op voorraad)   € 25,00 € 499,00
 

Het instapmodel van Finnlo. De spinningbike heeft een vliegwiel van 18 kg en wordt aangedreven met een ketting. In tegenstelling tot de meeste spinningsbikes heeft deze een vrijloopstand voor extra veiligheid. De weerstand is handmatig traploos instelbaar. De spinningbike heeft een ge?ntegreerde ontvanger voor hartslagmeting door middel van een borstband. De LCD-display geeft continu twee waarden aan. De mogelijke waarden zijn de afstand, de tijd, de snelheid, het aantal omwentelingen en de hartslag.

 

 

Afbeelding Higol Pro   Higol Pro   € 35,00 € 699,00
 

De Higol Pro is een zwaar uitgevoerd model is nauwkeurig in te stellen en is zeer stil vanwege de riemaandrijving. Het zadel en het stuur zijn zowel in hoogte als horizontale richting traploos in te stellen met handige hendels. Indien gewenst kunnen wij de bike voorzien van combo/SPD-pedalen.

 

 

Afbeelding Higol Pro Silver   Higol Pro Silver   € 45,00 € 899,00
 

Wilt u het comfort, de kwaliteit en gebruikerservaring van de sportschool bij u thuis? Dan is de Higol Pro Silver het juiste apparaat voor u. Dit extra zwaar uitgevoerd model wordt ook gebruikt in sportscholen. De weerstand is nauwkeurig in te stellen en de bike wordt aangedreven door middel van een riem. Het zadel en het stuur zijn zowel in hoogte als horizontale richting traploos in te stellen met handige hendels. De bikes zijn voorzien van combo/SPD-pedalen.

 

 

Afbeelding Finnlo SPEEDBIKE CR   Finnlo SPEEDBIKE CRX   in overleg € 1.199,00
 

Het topmodel van Finnlo. De spinningbike heeft een extra zwaar vliegwiel van 30 kg en wordt aangedreven door middel van een riem. De weerstand is handmatig traploos instelbaar. De spinningbike heeft een geintegreerde ontvanger voor hartslagmeting door middel van een borstband. Het LCD-display geeft continu twee waarden aan. De mogelijke waarden zijn de afstand, de tijd, de snelheid, het aantal omwentelingen en de hartslag. De spinningbike is voorzien van pedalen die te gebruiken zijn met normale sportschoenen of fietsschoenen op basis van het SPD-kliksysteem.

 

 

 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen