train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slechts
€ 27,90 per maand

 
Aanbieding
 
 

De Stichting Warentest heeft in de decemberuitgave 15 hometrainers getest. De Finnlo ergometer EXUM XT heeft zich hierbij tegenover zijn concurrenten bewezen op gebied van trainplezier, gebruikersgemak, techniek en veiligheid.

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

Roeitrainers
 
Algemeen

Roeien is een zeer effectieve manier van trainen. Het is niet alleen goed voor de conditie van het hart- en vaatstelsel, maar ook een goede methode om verschillende grote spiergroepen te ontwikkelen: zoals de spieren van rug, armen, schouders, buik en benen. Roeien maakt spieren soepel zonder de gewrichten te belasten en kan goed zijn voor mensen die vaak last hebben van nek- of schouderpijn. Trainen met een roeitrainer is een uitstekende aërobe oefening, die uitgaat van het principe dat er aangenaam en licht getraind wordt. Op die manier verbetert het zuurstofopname vermogen van het lichaam en daarmee het uithoudingsvermogen en de conditie. Het vermogen om vet als brandstof te gebruiken is afhankelijk van het zuurstofopname vermogen.

  space

space

space

space

 
Afbeelding Omschrijving   Huur Koop

Bremshey RW3   Bremshey RW3   € 27,00 € 499,00
 

Dit 'no-nonsense'-trainingsapparaat geeft u kracht dankzij de eenvoudige handmatige bediening en overzichtelijke monochrome console. RW3 met PMS remsysteem (handmatig instelbaar)is stil, stabiel, uiterst compact en ruimtebesparend dankzij het unieke 'inschuifsysteem'.

 

 

Afbeelding Tunturi R25   Tunturi R25   € 29,00 € 549,00
 

Uitstekende Tunturi-kwaliteit voor een betaalbare prijs. Handmatig instelbare weerstand op basis van een magneet. De roeitrainer is zeer stil, beschikt over een zachte zitting en draaibare voetsteunen. Er zijn drie trainingsprogramma's en het display geeft diverse waarden weer zoals de tijd per 500 m, het aantal calorien en de afstand. De geintegreerde ontvanger voor een borstband biedt de mogelijkheid voor hartslagmeting. Wanneer de roeitrainer niet gebruikt wordt kan deze worden ingeklapt zodat deze minimale ruimte inneemt.

 

 

Afbeelding Tunturi R35   Tunturi R35   € 43,00 € 799,00
 

Uitstekende roeitrainer van Tunturi. Unieke twee-railconstructie.Comfortable breed zadel. Handmatig instelbaar weerstandssysteem. De roeitrainer werkt op batterijen.

 

 

 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen