train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slechts
€ 27,90 per maand

 
Aanbieding
 
 

De Stichting Warentest heeft in de decemberuitgave 15 hometrainers getest. De Finnlo ergometer EXUM XT heeft zich hierbij tegenover zijn concurrenten bewezen op gebied van trainplezier, gebruikersgemak, techniek en veiligheid.

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

Loopbanden
 
Algemeen

De loopband is een populair cardiotoestel om uw uithoudingsvermogen te verbeteren. Lopen is een van de primaire bewegingsactiviteiten van de mens. Met een loopband traint u de bovenbeenspieren, kuiten en de rug. Nu het 's avonds op tijd donker wordt en ook het weer niet altijd meezit kunt u met een loopband van Thuistrainen gewoon thuis voor de TV trainen. De loopband wordt vaak gebruikt voor revalidatie na een operatie of een blessure. Voor verhuur leveren wij in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.Bent u op zoek naar een tweede hands loopband neem dan even contact op met ons.

  space

space

space

space

 
Afbeelding Omschrijving   Huur Koop

Afbeelding Bremshey Treadline   Bremshey Treadline Path   € 49,00 € 999,00
 

Speciaal voor beginners voor een betaalbare prijs. Met twee display en een maximale snelheid van 16 kilometer per uur. De stijging van de loopband is instelbaar tot 10%. De loopband kan na gebruik eenvoudig worden opgeklapt.

 

 

Afbeelding Bremshey Treadline   Bremshey Treadline Ambition   € 59,00 € 1.099,00
 

Bremshey Treadline Ambition.

 

 

Afbeelding Tunturi RUN 3.0   Tunturi RUN 3.0   € 89,00 € 1.799,00
 

De Tunturi Classic Run 3.0 loopband is een stevig apparaat dat u van een goede uitdaging kan voorzien. De run 3.0 is net als andere apparaten van de classic serie gebaseerd op bestaande Tunturi apparaten die hun waarde hebben bewezen. Deze loopband heeft een motor met een 2.5 pk continu vermogen, en een groot 150 x 50 cm loopvlak. Op het blauw verlichte LCD scherm zijn de helling en snelheid gemakkelijk met sneltoetsen te verstellen, ook tijdens uw oefening. De helling loopt van 0 tot 12% en de snelheid van 0.8 tot 18 km per uur. U kunt kiezen uit 15 programma's, waarvan 3 hartslag gestuurd en 3 op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Uw hartslag meet u met de handsensoren op de handgrepen of met een borstband (op aanvraag).

 

 

 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen