train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slechts
€ 27,90 per maand

 
Aanbieding
 
 

De Stichting Warentest heeft in de decemberuitgave 15 hometrainers getest. De Finnlo ergometer EXUM XT heeft zich hierbij tegenover zijn concurrenten bewezen op gebied van trainplezier, gebruikersgemak, techniek en veiligheid.

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

Hometrainers
 
Algemeen

Trainen op een fietstrainer is een uitstekende cardiotraining, die in principe licht maar langdurig van aard is. cardiotraining inspanning vergroot het zuurstofopnamevermogen van het lichaam,waardoor het uithoudingsvermogen en de conditie verbeteren. Door de verbeterde zuurstofopname neemt ook het verbrandingsvermogen van het lichaam toe. Een fit lichaam verbrandt dus ook in rust meer vet. Cardiotraining is bovenalaangenaam. Transpireren is uitstekend, maar het is niet de bedoeling dat u buiten adem raakt. Tijdens de training kunt u nog normaal spreken, u gaat dus niet hijgen. Om een goede basisconditie op te bouwen moet u minstens drie keer per week dertig minuten trainen. Om een bepaald conditieniveau te handhaven zijn enkele trainingen per week voldoende. De conditie kan eenvoudig verder worden verbeterd door het aantal trainingen per week te verhogen.

  space

space

space

space

 
Afbeelding Omschrijving   Huur Koop

Afbeelding Finnlo CORUM   Finnlo CORUM   € 20,00 € 349,00
 

Instapmodel van Finnlo. De weerstand is handmatig in te stellen.De display geeft de afstand, de tijd, de snelheid, het aantal omwentelingen en het aantal verbrande calorien weer. De aandrijving vindt plaats met behulp van een riem.

 

 

Afbeelding Bremshey BE5   Bremshey BE5   € 28,00 € 449,00
 

N I E U W ! ! ! Dit is de hometrainer voor de hele familie, met zijn vier gebruikersregisters, hartslagcontroleprogramma's en exacte trainingsgegevens. Het weerstandssyteem werkt volledig automatisch en is aan te passen via de display. De BE5 is veelzijdig en is een perfecte fietstrainer voor alle trainingsniveau's. De BE5 is volledig naar uw wenst in te stellen op uw lengte. Het zadel is bovendien horizontaal verstelbaar.

 

 

Afbeelding Finnlo EXUM   Finnlo EXUM   € 30,00 € 649,00
 

Luxe hometrainer van Finnlo. De weerstand kan via de display traploos worden ingesteld. De display geeft acht verschillende trainingswaarden weer. De geintegreerde ontvanger voor een borstband biedt de mogelijkheid gebruik te maken van een viertal hartslag gecontroleerde programma's.

 

 

 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen