train je fit, train thuis  
    

 

 

THUISTRAINTIP
Tunturi R25
Roeitrainer voor slechts
€ 27,90 per maand

 
Aanbieding
 
 

De Stichting Warentest heeft in de decemberuitgave 15 hometrainers getest. De Finnlo ergometer EXUM XT heeft zich hierbij tegenover zijn concurrenten bewezen op gebied van trainplezier, gebruikersgemak, techniek en veiligheid.

 

AANBIEDING
Spinningbike
3 maanden proberen
voor € 60,-

Crosstrainers
 
Algemeen

Het trainen op een crosstrainer is een zeer effectieve manier van trainen en is te vergelijken met langlaufen. De crosstrainer is een uitstekend apparaat om af te vallen of uw conditie te verbeteren. Tijdens het trainen maakt u een elliptische en vloeiende beweging. Hierdoor worden de gewrichten minimaal belast. Crosstrainen is goed voor de conditie van het hart- en vaatstelsel en een goede methode om alle grote spiergroepen te ontwikkelen.

  space

space

space

space

 
Afbeelding Omschrijving   Huur Koop

Afbeelding Finnlo VITTON   Finnlo VITTON   € 25,00 € 499,00
 

Uitstekende crosstrainer van Finnlo. De weerstand kan handmatig worden ingesteld en het zware vliegwiel van 16 kg wordt aangedreven met een riem. De display geeft de afstand, de tijd, de snelheid, het aantal omwentelingen per minuut en het aantal verbrande calorien weer.

 

 

Bremshey CR3   Bremshey CR3   € 28,00 € 549,00
 

Klaar voor de start.... Deze 'no-nonsense'-crosstrainer met handmatig in te stellen remsysteem heeft geen uitleg nodig. Geschikt voor iedereen die het plezier van fitness wil ontdekken. Als het 's avonds te donker is om buiten te sporten is dit de oplossing om gedurende de winter in conditie te blijven.

 

 

Afbeelding Tunturi C30   Tunturi C30   € 46,00 € 899,00
 

Wilt u het comfort, de kwaliteit en gebruikerservaring van de sportschool bij u thuis? Dan is de Tunturi C30 het juiste apparaat voor u. Dit extra zwaar uitgevoerd model is fluisterstil en voorzien van verschillende programma's. U kunt uw eigen programma(s) maken. Daarnaast beschikt de crosstrainer over een ingebouwde vetmeter en BMI calculator.

 

 

Afbeelding Finnlo LOXON XTR SN   Finnlo LOXON XTR SNOW   € 50,00 € 999,00
 

Topmodel van Finnlo. De weerstand op basis van inductie kan via de display traploos worden ingesteld. De display geeft acht verschillende trainingswaarden weer. De geintegreerde ontvanger voor een borstband biedt de mogelijkheid gebruik te maken van een viertal hartslag gecontroleerde programma's. Beschikt over verschillende profielen en kan de instellingen van meerdere gebruikers bijhouden. De crosstrainer wordt aangedreven met een riem en heeft een zwaar vliegwiel van 20 kg. Is gelagerd, beschikt een fitheidsmeting, verstelbare voetplaten en vele andere extra's.

 

 

 
lijn
    © 2009 Philigro Thuis Trainen